logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NEW PRODUCT DEVELOPMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2020
Autorzy: Krystyna Szymandera-Buszka, Katarzyna Waszkowiak, Anna Jędrusek-Golińska, Marzanna Hęś
Tytuł: Sensory analysis in assessing the possibility of using ethanol extracts of spices to develop new meat products
Źródło: Foods. - 2020, vol. 9, iss. 2, art. 209, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2304-8158
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 lutego 2020].
Angielskie słowa kluczowe: new product development ; consumer research ; sensory profiling ; meat products ; ethanol extracts of spices
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.011
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Anna Wielicka-Regulska, Elżbieta Goryńska-Goldmann, Michał Gazdecki
Tytuł: Teorie i typologia konfliktu celów w konsumpcji żywności
Źródło: Probl. Zarz. - 2016, vol. 14, nr 1 (58), t. 2, s. 109-124, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-9584
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 grudnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: konflikt celów ; żywność ; zachowania konsumentów ; rozwój i projektowanie nowych produktów
Angielskie słowa kluczowe: goal conflict ; food ; consumer behaviour ; new product development ; new product design
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 11.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP