logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NATIONAL CUISINE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Angelika Śmidowicz
Tytuł: Kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych
Źródło: Kosmetol. Estet. - 2016, vol. 5, 2, s. 163-168, bibliogr.
p-ISSN: 2084-9265
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 listopada 2016].
Polskie słowa kluczowe: zwyczaje żywieniowe ; nawyki żywieniowe ; kultura ; religia ; kuchnia narodowa
Angielskie słowa kluczowe: nutrition customs ; eating habits ; culture ; religion ; national cuisine
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP