logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MYOSIN LIGHT CHAINS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2012
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Myosin light chain isoforms retain their species-specific electrophoretic mobility after processing, which enables differentiation between six species: 2DE analysis of minced meat and meat products made from beef, pork and poultry
Źródło: Proteomics. - 2012, vol. 12, iss. 18, s. 2879-2889, il., bibliogr.
p-ISSN: 1615-9853
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: animal proteomics ; meat products ; myosin light chains ; skeletalmuscles ; species differentiation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.132
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2011
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Differences in two-dimensional gel electrophoresis patterns of skeletal muscle myosin light chain isoforms between Bos taurus, Sus scrofa and selected poultry species
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2011, vol. 91, iss. 13, s. 2449-2456, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: Bos taurus ; Sus scrofa ; skeletal muscles ; myosin light chains ; two-dimensional electrophoresis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.436
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2011
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Differentiation of pork and beef from meat mixtures and processed products on the basis of skeletal muscle myosin light chain isoforms
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2011, vol. 61, Suppl.1, s. 100
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Tytuł zeszytu: EuroFoodChem XVI Translating food chemistry into health benefits: Conference Proceedings Gdańsk 6th-8th July, 2011. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: skeletal muscles ; myosin light chains ; meat authenticity ; 2-DE ; MS
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP