logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2014
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Janusz Czapski, Katarzyna Czaczyk, Róża Biegańska-Marecik
Tytuł: The effect of pre-treatment and modified atmosphere packaging on contents of phenolic compounds and sensory and microbiological quality of shredded celeriac
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2014, vol. 94, iss. 6, s. 1140-1148, il., bibliogr.
e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 listopada 2014].
Angielskie słowa kluczowe: celeriac ; phenolic compounds ; furanocoumarins ; PCA ; modified atmosphere packaging
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.714
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2011
Autorzy: Róża Biegańska-Marecik, Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Tytuł: Wpływ pakowania w atmosferze modyfikowanej o różnym składzie na jakość jarmużu o małym stopniu przetworzenia
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2011, t. 44, nr 3, s. 957-963, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: pakowanie w atmosferze modyfikowanej ; jakość sensoryczna ; jarmuż
Angielskie słowa kluczowe: modified atmosphere packaging ; sensory quality ; kale
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Róża Biegańska-Marecik, Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Tytuł: The effect of modified atmosphere packaging conditions on quality of minimally processed kale
Tytuł równoległy: Wpływ warunków pakowania w atmosferze modyfikowanej na jakość jarmużu o małym stopniu przetworzenia
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 135, il., bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_135.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: pakowanie w atmosferze modyfikowanej ; jarmuż ; jakość sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: modified atmosphere packaging ; kale ; sensory quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2008
Autorzy: Renata Cegielska-Radziejewska, Barbara Tycner, Jacek Kijowski, Jan Zabielski, Tomasz Szablewski
Tytuł: Quality and shelf life of chilled, preparated map poultry meat products
Źródło: Bull. Vet. Inst. Pulawy. - 2008, vol. 52, no. 4, s. 603-609, il, bibliogr.
p-ISSN: 0042-4870 e-ISSN: 2300-3235
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: mięso drobiowe ; pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze ; utrwalanie żywności
Angielskie słowa kluczowe: poultry meat ; modified atmosphere packaging ; food preservation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.337
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP