logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MODIFICTION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: J. Stangierski, G. Lesnierowski
Tytuł: Nutritional and health-promoting aspects of poultry meat and its processed products
Źródło: Worlds Poultry Sci. J. - 2015, vol. 71, iss. 1, s. 71-82, il., bibliogr.
p-ISSN: 0043-9339
Polskie słowa kluczowe: żywność funkcjonalna ; drób ; modyfikacja
Angielskie słowa kluczowe: functional food ; poultry ; modifiction
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.974
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP