logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MILK POWDER
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Sylwia Chudy, Jan Pikul, Magdalena Rudzińska
Tytuł: Effects of storage on lipid oxidation in milk and egg mixed powder
Źródło: J. Food Nutr. Res. - 2015, vol. 54, no. 1, s. 31-40, bibliogr.
p-ISSN: 1336-8672 e-ISSN: 1338-4260
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 sierpnia 2015].
Angielskie słowa kluczowe: milk powder ; egg mix powder ; storage ; lipid oxidation ; oxycholesterols
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.676
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Anna Dobrzańska, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Ocena przydatności systemów pomiaru barwy do badań preparatów białek mleka i serwatki
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2014, t. 19, nr 3, s. 267-272, bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 czerwca 2015].
Polskie słowa kluczowe: barwa ; jasność barwy ; nasycenie barwy ; trójchromatyczność ; mleko w proszku
Angielskie słowa kluczowe: color ; brightness ; saturation ; trichromaticity ; milk powder
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP