logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MILK AND BEETROOT PROTEINS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Beata Mikołajczak, Emilia Fornal, Magdalena Montowska
Tytuł: LC-Q-TOF-MS/MS identification of specific non-meat proteins and peptides in beef burger
Źródło: Molecules. - 2019, vol. 24, iss. 1, art. 18, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1420-3049
Uwagi: This article belongs to the Special Issue Recent Advances in Studies of Food and Beverages. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 lutego 2019].
Angielskie słowa kluczowe: food authenticity ; beef burgers ; soy ; pea ; milk and beetroot proteins ; allergenic proteins ; peptide markers ; LC-Q-TOF-MS/MS
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.060
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP