logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MICROWAVE IRRADIATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Processed meat protein and heat-stable peptide marker identification using microwave-assisted tryptic digestion
Źródło: Food Technol. Biotechnol. - 2016, vol. 54, no. 4, s. 482-488, il., bibliogr.
p-ISSN: 1330-9862 e-ISSN: 1334-2606
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 stycznia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: protein aggregation ; thermal denaturation ; enzymatic cleavage acceleration ; microwave irradiation ; mass spectrometry ; peptide markers
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.891
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Zastosowanie mikrofal w trawieniu białek mięsa zdenaturowanych termicznie
W: Żywność - zdrowie - przyszłość : XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Lublin, 25-26 czerwca 2015.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2015
Szczegóły: s. 165
ISBN: 978-83-935421-6-1
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 20 stycznia 2017].
Polskie słowa kluczowe: agregacja ; dentura białek ; promieniowanie mikrofalowe ; markery peptydowe
Angielskie słowa kluczowe: protein aggregation and denaturation ; microwave irradiation ; peptide markers
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP