logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MICROBIOLOGICAL SPOILAGE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Kamila Myszka, Mariola Olkowicz, Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Agnieszka K. Olejnik-Schmidt, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Impact of bacterial quorum sensing system on changes organoleptic markers of storage cabbage
Źródło: J. Microbiol. Biotechnol. Food Sci. - 2015, vol. 4, no. 5, s. 407-411, il., bibliogr.
p-ISSN: 1338-5178
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: quorum sensing ; acylowane laktony homoseryny ; psucie mikrobiologiczne ; Enterobacteriaceae
Angielskie słowa kluczowe: Enterobacteriaceae ; quorum sensing ; acylated homoserine lactones ; microbiological spoilage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP