logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: METHODS OF PREPARING DOUGH
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Matuszewska, Adrianna Podlewska
Tytuł: Całoziarnowa mąka owsiana - surowiec do produkcji pieczywa prozdrowotnego
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2014, t. 47, nr 3, s. 480-485, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 sierpnia 2015]
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; metody wytwarzania ciasta ; jakość pieczywa pszenno-owsianego
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; methods of preparing dough ; quality of wheat-oat bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Matuszewska, Adrianna Podlewska
Tytuł: Całoziarnowa mąka owsiana - surowiec do produkcji pieczywa prozdrowotnego
W: Bromatologia dla społeczeństwa XXI wieku : XXIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Kraków 10-12 września 2014, Program i streszczenia wystąpień.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Malamut, 2014
Szczegóły: s. 146-147 [abstr. IP3]
ISBN: 978-83-934442-5-0
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; metody wytwarzania ciasta ; jakość pieczywa pszenno-owsianego
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; methods of preparing dough ; quality of wheat-oat bread
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2012
Autorzy: Alicja Kawka, Marcin Sołtysiak
Tytuł: Metody prowadzenia ciasta a jakość pieczywa pszenno-owsianego
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2012, t. 45, nr 3, s. 1075-1081, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 sierpnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: otręby owsiane ; metody prowadzenia ciasta ; pieczywo pszenno-owsiane
Angielskie słowa kluczowe: oat bran ; methods of preparing dough ; wheat-oat bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2011
Autorzy: Alicja Kawka, Wojciech Maciaczyk
Tytuł: Wpływ metod wytwarzania ciasta pszenno-jęczmiennego na jakość pieczywa
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2011, t. 44, nr 3, s. 834-840, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 28 sierpnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka jęczmienna ; ciasto pszenno-jęczmienne ; metody wytwarzania ; pieczywo pszenno-jęczmienne ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: whole barley flour ; methods of preparing dough ; wheat-barley bread quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP