logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MERCURY CONTAMINATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Piotr Rzymski, Mirosław Mleczek, Marek Siwulski, Monika Gąsecka, Przemysław Niedzielski
Tytuł: The risk of high mercury accumulation in edible mushrooms cultivated on contaminated substrates
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2016, vol. 51, s. 55-60, il., bibliogr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 sierpnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: mercury contamination ; food safety ; cultivated mushrooms ; Pleurotus ; Agaricus ; Hericium ; human health ; food composition ; food analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.752
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP