logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEATINESS
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2018
Autorzy: Ewa Skotarczak, Ewa Gornowicz, Lidia Lewko, Krzysztof Moliński
Tytuł: Impact assessment of breed, sex and length of rearing on slaughter characteristics of geese
W: The 48th International Biometrical Colloquium in Honour of the 90th Birthday of Professor Tadeusz Caliński and VI Polish - Portuguese Workshop on Biometry : Szamotuły, Poland, September 9-13, 2018, Abstracts.
Adres wydawniczy: [Poznań] : Polish Biometric Society, 2018
Szczegóły: s. 42-44, bibliogr.
ISBN: 978-83-64246-95-1
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: breed ; goose ; meatiness ; rearing ; sex ; slaughter quality
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2015
Autorzy: Łukasz Samardakiewicz, Piotr Janiszewski, Beata Mikołajczak
Tytuł: Udział części zasadniczych w zależności od masy i klasy mięsności tusz wieprzowych
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2015, t. 11, nr 2, s. 113-122, bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: tusze wieprzowe ; mięsność ; części zasadnicze ; wydajność
Angielskie słowa kluczowe: pork carcasses ; meatiness ; primary cuts ; yield
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2002
Autorzy: Edward Pospiech, Karol Borzuta, Eugenia Grześkowiak, Bożena Grześ
Tytuł: Pig meatiness and physical properties of lard
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2002, no. 2, s. 345-347, il., bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Application of scientific achievements in genetics, reproduction and feeding in modern pig production
Angielskie słowa kluczowe: meatiness ; lard ; tenderness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2000
Autorzy: Janusz T. Buczyński, Anna Panek, Karolina Szulc, Ewa Fajfer, Piotr Luciński, Wojciech Łukomski
Tytuł: Porównanie knurów utrzymywanych w Stacji Unasieniania Loch w Kościelcu
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 2000, 52 (330), s. 59-66, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1770
Angielskie słowa kluczowe: boar ; semen ; insemination ; ejaculate ; meatiness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP