logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT QUALITY MEASUREMENTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2002
Autorzy: Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Maria Koćwin-Podsiadła, Bożena Grześ, Elżbieta Krzęcio, Andrzej Zybert
Tytuł: Factors influencing changes of electrical conductivity in M. longissimus dorsi of pigs
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2002, no. 2, s. 349-351, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Application of scientific achievements in genetics, reproduction and feeding in modern pig production
Angielskie słowa kluczowe: electrical conductivity ; meat quality measurements ; pork ; meat cuts
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP