logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT QUALITY EVALUATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Bożena Grześ, Edward Pospiech, Maria Koćwin-Podsiadła, Elżbieta Krzęcio, Andrzej Łyczyński, Andrzej Zybert, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska
Tytuł: Analysis of the causes of meat quality variations in pigs with identical genotype
Tytuł równoległy: Analiza przyczyn zróżnicowanej jakości mięsa pozyskanego od świń o tym samym genotypie
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2005, vol. 14/55, SI 1, s. 59-63, bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 lutego 2017].
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; genotype ; meat quality evaluation ; tenderness ; drip loss ; cooking loss ; centrifugal drip ; myosin heavy chains isoforms
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP