logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT PRODUCT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Anita Spychaj, Edward Pospiech, Ewa Iwańska, Magdalena Montowska
Tytuł: Detection of allergenic additives in processed meat products
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2018, vol. 98, iss. 13, 4807-4815, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: meat product ; allergenic additive ; vegetable proteins ; animal proteims ; spices ; biosensors
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.422
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Magdalena Montowska, Emilia Fornal
Tytuł: Detection of peptide markers of soy, milk and egg white allergenic proteins in poultry products by LC-Q-TOF-MS/MSOriginal
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2018, vol. 87, s. 310-317, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 września 2017].
Polskie słowa kluczowe: autentyczność żywności ; białka niemięsne ; produkty mięsne ; nano-LC-Q-TOF-MS/MS
Angielskie słowa kluczowe: food authenticity ; non-meat protein ; meat product ; nano-LC-Q-TOF-MS/MS
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.714
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP