logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT PRESERVATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Iwona Chwastowska-Siwecka, Mariusz S. Kubiak, Włodzimierz Dolata
Tytuł: Proces peklowania i masowania w przetwórstwie mięsa
Źródło: Technol. Mięsne. - 2015, 4, s. 98-101, il.
Polskie słowa kluczowe: utrwalanie żywności ; mięso ; peklowanie
Angielskie słowa kluczowe: meat preservation ; curing
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP