logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT INDUSTRY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Karolina Pawlak
Tytuł: Competitiveness of the Polish meat industry against selected European Union countries within the framework of transatlantic trade
W: 10th Economics and Finance Conference : Rome, 10-13 September 2018 / Ed. by: Klara Cermakova, Simin Mozayeni, Eduard Hromada.
Adres wydawniczy: Prague : International Institute of Social and Economic Sciences, 2018
Seria: Proceedings of the Economics and Finance Conference, ISSN 2336-6044
Szczegóły: s. 406-419, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-80-87927-77-9
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 31 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: competitiveness ; meat industry ; market share ; relative trade advantage ; real value added ; labour productivity ; Poland ; EU countries ; US market
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    2/3
    Rok: 2018
    Autorzy: Karolina Pawlak
    Tytuł: Competitiveness of the Polish meat industry against selected European Union countries withein the framework of transatlantic trade
    W: Book of abstracts of the 10th Economics & Finance Conference, Rome.
    Adres wydawniczy: Prague : International Institute of Social and Economic Sciences, 2018
    Szczegóły: s. 54
    ISBN: 978-80-87927-78-6
    Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 17 maja 2019].
    Angielskie słowa kluczowe: competitiveness ; meat industry ; market share ; relative trade advantage ; real value added ; labour productivity ; Poland ; EU countries ; US market
    Charakt. formalna: ZSZ
    Język publikacji: ENG
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
    3/3
    Rok: 2006
    Autorzy: Władysława Łuczka-Bakuła, Joanna Idczak, Aneta Wysokińska-Senkus
    Tytuł: Ocena potencjału przedsiębiorstw przemysłu mięsnego w województwie wielkopolskim
    Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2006, t. 8, z. 2, s. 110-114, il., bibliogr., streszcz., abstr.
    p-ISSN: 1508-3535
    Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 czerwca 2017].
    Polskie słowa kluczowe: przemysł mięsny ; kapitał niematerialny ; kapitał produkcyjny ; kapitał finansowy
    Angielskie słowa kluczowe: meat industry ; intangible assets ; production capital ; financial capital
    Charakt. formalna: PA
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 4.000
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP