logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT IMAGE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Edward Pospiech, Magdalena Montowska
Tytuł: Neue Trends bei der Produktion und Verarbeitung von Fleisch : Erwartungen der Verbraucher und Reaktionen der Fleisch verarbeitenden Industrie - Ein Übersichtsartikel
Źródło: Fleischwirtschaft. - 2015, 11, s. 113-119, il., bibliogr.
p-ISSN: 0015-363X
Angielskie słowa kluczowe: trends ; meat production ; technologies ; automation ; consumers' requirements ; meat image
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: GER
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.077
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP