logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT CURING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1996
Autorzy: B. Grześ, E. Pospiech, D. Stefańska
Tytuł: Comparison of water retention and colour of meat treated with various salts at different pH value
W: 42nd International Congress of Meat Science and Technology "Meat for the consumer" : 1-6 September 1996, Lillehammer, Norway, Poster proceedings / Ed. K. I. Hildrum.
Adres wydawniczy: [Lillehammer] : MATFORSK - Norwegian Food Research Institute, 1996
Szczegóły: s. 357-358, bibliogr.
ISBN: 82-90394-58-6
Angielskie słowa kluczowe: meat curing ; water retention and colour of meat ; pH value
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP