logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: A. Borowska, T. Szwaczkowski, M. Koćwin-Podsiadła, S. Kamiński, A. Ruść, E. Krzęcio-Nieczyporuk
Tytuł: Associations of fifty single nucleotide polymorphisms within condidate genes with meatness in pigs
Źródło: Czech J. Anim. Sci. - 2014, vol. 59, 5, s. 227-237, il., bibliogr.
p-ISSN: 1212-1819 e-ISSN: 1805-9309
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: analiza entropii ; mięso wieprzowe ; skład mięsa ; SNP
Angielskie słowa kluczowe: entropy analysis ; pork ; meat content ; SNP
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.183
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2004
Autorzy: Elżbieta Krzęcio, Katarzyna Antosik, Andrzej Zybert, Halina Sieczkowska, Maria Koćwin-Podsiadła, Jolanta Kurył, Andrzej Łyczyński
Tytuł: Meat content and carcass composition as related to sex and RYR1 genotype in pigs from six genetic groups
Tytuł równoległy: Mięsność i skład tuszy tuczników sześciu grup genetycznych w zależności od płci i obciążenia genem RYR1
Źródło: Anim. Sci. Pap. Rep. - 2004, vol. 22, no. 4, s. 459-467, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 0860-4037
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 lipca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: carcass ; meat content ; pigs ; RYR1 gene
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP