logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT CONSUMPTION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Magdalena Kozera
Tytuł: Ekonomiczne uwarunkowania rozwoju produkcji mięsa wieprzowego na świecie
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2010, 2 (16), s. 85-92, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online na stronie czasopisma "Journal of Agribusiness and Rural Development". - [Dostęp: 28 lutego 2012].
Polskie słowa kluczowe: rynek mięsny ; mięso wieprzowe ; produkcja mięsa ; spożycie żywności ; żywiec wieprzowy ; produkcja światowa ; koszty produkcji
Angielskie słowa kluczowe: world market ; meat market ; pig ; meat production ; meat consumption ; costs
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP