logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT AND FISH MEAL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1995
Autorzy: Ryszard Cholewa, Krzysztof Miarka, Sławomir Nowicki
Tytuł: Wpływ dodatku pasz pochodzenia zwierzęcego na niektóre cechy surowych skór nutrii
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 1995, 47 (272), s. 15-21, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1770
Polskie słowa kluczowe: nutria ; skóry nutrii ; jakość ; czynniki żywieniowe ; pasze pochodzenia zwierzęcego ; mączka mięsno-kostna ; mączka rybna
Angielskie słowa kluczowe: coypu ; meat and fish meal ; skin quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP