logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MEAT AGING
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Agnieszka Ludwiczak, Dominika Kulig, Joanna Składanowska-Baryza, Marta Bykowska-Maciejewska, Tomasz Tarnawski, Marek Stanisz
Tytuł: The effect of chilled storage on the quality of meat from the feral wild boar (Sus scrofa)
Źródło: Ital. J. Anim. Sci. - 2019, vol. 18, iss. 1, s. 1294-1301, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1594-4077 e-ISSN: 1828-051X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 września 2019].
Angielskie słowa kluczowe: wild boar ; meat ; quality ; chilled storage ; meat aging
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.265
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2009
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Wojciech Kapelański, Maria Bocian
Tytuł: Diversity of meat quality of heavy pigs with respect to the rate of post-mortem glycolytic and protein changes
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2009, vol. 59, no. 4, s. 315-323, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: heavy pigs ; meat aging ; drip loss ; shear force ; 2-DE ; MALDI-TOF MS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP