logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MARKET OF VEGETABLE PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Michał A. Jerzak, Wojciech Mikulski
Tytuł: Znaczenie dopłat do produkcji roślin strączkowych w odbudowie rynku rodzimych surowców białkowych pochodzenia roślinnego w Polsce
Źródło: Zag. Ekon. Rol. - 2017, 2 (351), s. 152-163, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0044-1600 e-ISSN: 2392-3458
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 października 2017].
Polskie słowa kluczowe: rynek białka roślinnego ; rośliny strączkowe ; opłacalność produkcji ; dopłaty do produkcji ; materiał siewny ; produkcja towarowa
Angielskie słowa kluczowe: market of vegetable protein ; legumes ; production profitability ; subsidies for production ; seed ; commodity production
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP