logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MARKERS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: A. Dawidziuk, G. Koczyk, D. Popiel, J. Kaczmarek, M. Buśko
Tytuł: Molecular diagnostics on the toxigenic potential of Fusarium spp. plant pathogens
Źródło: J. Appl. Microbiol. - 2014, Vol. 116, iss. 6, s. 1607-1620, il., bibliogr.
p-ISSN: 1364-5072
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 22 lipca 2015]
Angielskie słowa kluczowe: fungi ; markers ; mycotoxins ; plant pathology
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.479
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Magdalena Montowska
Tytuł: Proteins and peptides in the authentication of meat and meat products
W: Food Authentication Using Bioorganic Molecules / Ed. Stefano Sforza.
Adres wydawniczy: Lancaster [Pensylwania] : DEStech Publications, Inc., 2013
Szczegóły: s. 75-102, il., bibliogr.
ISBN: 978-1-60595-045-7
Liczba arkuszy: 3,0
Angielskie słowa kluczowe: meat ; authentication ; markers ; species identification ; undeclared animal and plant components proteins ; peptides ; DNA
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2007
Autorzy: Edward Pospiech, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Andrzej Łyczyński
Tytuł: Proteins of meat as a potential indicator of its quality - a review
Tytuł równoległy: Białka mięsa jako potencjalny wskaźnik jego jakości - artykuł przeglądowy
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2007, vol. 57, no. 1, s. 11-16, bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 sierpnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: proteins ; markers ; meat quality ; tenderness ; water holding capacity ; colour
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP