logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MARES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jacek Wójtowski, Jan Pikul
Tytuł: Rheological, texture and sensory properties of kefir from mare's milk and its mixtures with goat and sheep milk
Źródło: Mljekarstvo. - 2016, vol. 66, 4, s. 272-281, il., bibliogr.
p-ISSN: 0026-704X e-ISSN: 1846-4025
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 lutego 2017].
Angielskie słowa kluczowe: mares ; goat ; sheep ; milk ; kefir
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.631
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP