logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MALIC ACID
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Małgorzata Lasik-Kurdyś, Małgorzata Gumienna, Jacek Nowak
Tytuł: Influence of malolactic bacteria inoculation scenarios on the efficiency of the vinification process and the quality of grape wine from the Central European region
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2017, vol. 243, iss. 12, s. 2163-2173, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: fermentacja malolaktyczna ; inokulacja ; kwaśne moszcze ; wino gronowe z chłodnego klimatu ; kwas jabłkowy
Angielskie słowa kluczowe: malolactic fermentation ; co-inoculation ; high-acid must ; cool-climate grape wine ; malic acid
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.919
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP