logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LYSOZYME MODIFICATION
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Grzegorz Lesnierowski, Jerzy Stangierski, Renata Cegielska-Radziejewska
Tytuł: New properties of the modified lysozyme and the possibility of its practical use
W: International Conference on Protein Engineering [Dokument elektroniczny] : October 26-28, 2015 Chicago, USA.
Adres wydawniczy: Chicago : OMICS International, 2015.
Lokalizacja: ePoster PDF ; https://protein-engineering.conferenceseries.com/2015/eposter-presentation.php%20http://protein-engineering.conferenceseries.com/2015/eposter/new-properties-of-the-modified-lysozyme-and-the-possibility-of-its-practical-use-protein-engineering-2015 [Dostęp: 23 listopada 2017].
conferenceseries.com
Polskie słowa kluczowe: lizozym ; modyfikacja ; lizozym modyfikowany ; wykorzystanie
Angielskie słowa kluczowe: lysozyme ; lysozyme modification ; practical application
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Robert Borowiak, Grzegorz Leśnierowski
Tytuł: Application of calcium ions in thermo-chemical modification of lysozyme
W: 18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist - 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th-16th May 2013.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [b.w.], [2013]
Szczegóły: s. 74
Angielskie słowa kluczowe: lysozyme modification ; oligomers ; antibacterial activity ; calcium ions
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2003
Autorzy: Grzegorz Lesnierowski, Jacek Kijowski, Jerzy Stangierski
Tytuł: DSC, SDS-PAGE and spectrophotometry for characterization of modified lysozyme
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2003, vol. 6, iss. 1, art. 11, il., bibliogr., abstr.
http://www.ejpau.media.pl/volume6/issue1/food/art-11.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Angielskie słowa kluczowe: differential scanning calorimetry (DSC) ; spectrophotometry ; electrophoresis ; lysozyme modification ; lysozyme dimer ; hydrolytic activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP