logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LUPIN GRAIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Zbigniew Krejpcio, Eleonora Lampart-Szczapa, Joanna Suliburska, Rafał W. Wójciak, Małgorzata Nogala-Kałucka, Anna Hoffmann
Tytuł: Wpływ zabiegów technologicznych na stopień uwolnienia składników mineralnych z nasion łubinu białego odmiany Boros
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2007, z. 522, s. 379-386, bibliogr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Tytuł okł. zeszytu: Strategie wykorzystania roślin strączkowych. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: składniki mineralne ; trawienie enzymatyczne in vitro ; śruta łubinowa ; ekstruzja ; fermentacja mlekowa
Angielskie słowa kluczowe: minerals ; enzymatic digestion in vitro ground ; lupin grain ; extrusion ; lactic acid fermentation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP