logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LOW CALORIE FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Danuta Górecka, Jolanta Czarnocińska, Dagmara Adamska
Tytuł: Ocena częstości spożycia produktów niskokalorycznych w wybranej grupie osób
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. - 2015, t. 96, nr 3, s. 648-651, bibliogr.
p-ISSN: 1895-4316
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 października 2015].
Polskie słowa kluczowe: częstość spożycia ; żywność niskokaloryczna ; nadwaga ; otyłość
Angielskie słowa kluczowe: frequency of consumption ; low calorie food ; overweight ; obesity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP