logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LIQUEFIED HONEY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Iwona Płowaś-Korus, Łukasz Masewicz, Artur Szwengiel, Adam Rachocki, Hanna Maria Baranowska, Wojciech Medycki
Tytuł: A novel method of recognizing liquefied honey
Źródło: Food Chem. - 2018, vol. 245, 15 April, s. 885-889, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: płynniony miód ; przewodnictwo elektryczne ; dyspersja relaksacji ; profil NMRD ; aktywność wodna ; protonowa relaksacja spin-sieć
Angielskie słowa kluczowe: liquefied honey ; electrical conductivity ; relaxation dispersion ; NMRD profile ; water activity ; proton spin-lattice relaxation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 5.399
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP