logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LIPID OXIDATION PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Henryk Jeleń, Anna Gracka, Barbara Myśków
Tytuł: Static headspace extraction with compounds trapping for the analysis of volatile lipid oxidation products
Źródło: Food Anal. Meth. - 2017, vol. 10, iss. 8, s. 2729-2734, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1936-9751 e-ISSN: 1936-976X
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 28 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: rancidity ; lipid oxidation products ; volatiles ; aldehydes ; headspace ; tenax ; rapeseed oil
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.245
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Marzanna Hęś
Tytuł: Protein-lipid interactions in different meat systems in the presence of natural antioxidants - a review
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2017, vol. 67, no. 1, s. 5-17, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: meat ; proteins ; lipid oxidation products ; interactions ; plant extracts ; nutritional value ; essential amino acids
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.697
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP