logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LEVANSUCRASE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2010
Autorzy: A. Szwengiel, K. Goderska, Z. Czarnecki
Tytuł: The activity of crude preparation of levansucrase
W: International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics : 15th - 17th June 2010, Košice, Slovakia, Conference Proceedings.
Adres wydawniczy: Kysucke Nove Mesto : PAMIDA International Ltd., 2010
Szczegóły: s. 156-157
ISBN: 978-80-89589-11-1
Angielskie słowa kluczowe: levan ; fructan ; levansucrase
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2009
Autorzy: Artur Szwengiel, Leonarda Gruchała, Halina Roszyk, Maria Czarnecka, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Studium syntezy lewanu, katalizowanej przez lewanosacharazy bakteryjne
Źródło: Biotechnologia. - 2009, 3 (86), s. 163-181, bibliogr.
p-ISSN: 0860-7796
Polskie słowa kluczowe: polisacharydy ; lewan ; synteza enzymatyczna ; lewanosacharaza ; reakcje enzymatyczne ; transfruktozylacja ; specyficzność substratowa
Angielskie słowa kluczowe: levan ; levansucrase ; oligosaccharides ; fructans ; prebiotics
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2007
Autorzy: Artur Szwengiel, Maria Czarnecka, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Levan synthesis during associated action of levansucrase and Candida cacaoi DSM 2226 yeast
Tytuł równoległy: Synteza lewanu podczas skojarzonego działania lewanosacharazy i drożdży Candida cacaoi DSM 2226
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2007, vol. 57, no. 4, s. 433-440, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: Bacillus subtilis ; levan ; levansucrase ; Candida cacaoi ; GPC ; in vitro synthesis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2004
Autorzy: Artur Szwengiel, Maria Czarnecka, Halina Roszyk, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Levan production by Bacillus subtilis DSM 347 strain
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2004, vol. 7, iss. 1, art. 12, il., bibliogr., abstr.
http://www.ejpau.media.pl/volume7/issue2/food/art-12.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Angielskie słowa kluczowe: Bacillus subtilis ; levan ; levansucrase
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP