logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LENGTH OF MATURATION PERIOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: Krzysztof Sobieralski, Marek Siwulski, Izabella Grzebielucha, Małgorzata Nowak
Tytuł: Wpływ rodzaju podłoża na wzrost i długość okresu dojrzewania grzybni oraz plon twardziaka jadalnego (Lentinula edodes (BERK.) PEGLER)
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2007, z. 517, cz. 2, s. 695-703, il., bibliogr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Tytuł okł. zeszytu: Zasoby genowe roślin w ochronie różnorodności biologicznej. - Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych" [dostęp: 2 lutego 2009].
Polskie słowa kluczowe: grzyby jadalne ; uprawa grzybów ; twardziak shii-take ; plonowanie ; podłoża uprawowe ; trociny ; słoma ; grzybnia ; wzrost grzybni ; długość okresu dojrzewania ; Lentinula edodes
Angielskie słowa kluczowe: shiitake ; Lentinula edodes ; substrate ; cultivation ; yield ; mycelium ; length of maturation period
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP