logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LARD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2002
Autorzy: Edward Pospiech, Karol Borzuta, Eugenia Grześkowiak, Bożena Grześ
Tytuł: Pig meatiness and physical properties of lard
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2002, no. 2, s. 345-347, il., bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Application of scientific achievements in genetics, reproduction and feeding in modern pig production
Angielskie słowa kluczowe: meatiness ; lard ; tenderness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP