logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LACTOSE-FREE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Jolanta Wawrzyniak, Łukasz K. Kaczyński, Dorota Cais-Sokolińska, Jacek Wójtowski
Tytuł: Mathematical modelling of ethanol production as a function of temperature during lactic-alcoholic fermentation of goat's milk after hydrolysis and transgalactosylation of lactose
Źródło: Measurement. - 2019, vol. 135, March 2019, s. 287-294, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0263-2241
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 grudnia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: ethanol ; kefir ; goat milk ; mathematical modelling ; lactose-free ; galactooligosaccharides
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.791
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP