logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: L-DOPA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Polanowska, Rafał M. Łukasik, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Development of a sustainable, simple, and robust method for Efficient l-DOPA extraction
Źródło: Molecules. - 2019, vol. 24, iss. 12, art. 2325, il.,bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1420-3049
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 listopada 2019].
Angielskie słowa kluczowe: l-DOPA ; Vicia faba ; extraction ; Parkinson's disease ; stability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.060
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2019
Autorzy: K. Polanowska, M. Kuligowski, J. Nowak
Tytuł: Tempe-type fermentation as a useful tool in decreasing potentially toxic compounds of faba beans
W: Third International Legume Society Conference ILS3: Legumes for human and planet health : 21-24 May 2019, Poznań, Poland, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: Poznań : Fundacja UAM w Poznaniu, 2019
Szczegóły: s. 161, bibliogr.
ISBN: 978-83-950380-1-3
Angielskie słowa kluczowe: faba bean ; vicine ; l-DOPA
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP