logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KERNEL HARDNESS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Bolesław Salmanowicz, Tadeusz Adamski, Maria Surma, Zygmunt Kaczmarek, Karolina Krystkowiak, Aneta Kuczyńska, Zofia Banaszak, Bogusława Ługowska, Małgorzata Majcher, Wiktor Obuchowski
Tytuł: The relationship between grain hardness, dough mixing parameters and bread-making quality in winter wheat
Źródło: Int. J. Mol. Sci. - 2012, vol. 13, iss. 4, s. 4186-4201, il., bibliogr.
p-ISSN: 1661-6596 e-ISSN: 1422-0067
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 września 2014].
Polskie słowa kluczowe: pszenica ; twardość ziarna ; zawartość białka
Angielskie słowa kluczowe: wheat ; kernel hardness ; protein content
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.464
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP