logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KAEMPFEROL
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Alina Kałużewicz, Monika Gąsecka, Tomasz Spiżewski
Tytuł: Influence of biostimulants on phenolic content in broccoli heads directly after harvest and after storage
Źródło: Folia Hortic. - 2017, 29/2, s. 221-230, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0867-1761 e-ISSN: 2083-5965
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: amino acids ; Ascophyllum nodosum ; Brassica oleracea var. italica ; kaempferol ; phenolic acids ; quercetin
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.244
Punktacja MNiSW: 14.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2007
Autorzy: Anna Gliszczyńska-Świgło, Alina Kałużewicz, Katarzyna Lemańska, Mikołaj Knaflewski, Bożena Tyrakowska
Tytuł: The effect of solar radiation on the flavonol content in broccoli inflorescence
Źródło: Food Chem. - 2007, vol. 100, iss. 1, s. 241-245, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: broccoli ; flavonoids ; quercetin ; kaempferol ; growing season ; solar radiation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.052
Punktacja MNiSW: 24.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP