logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAPANESE QUAILS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Dominika Tolik, Ewa Poławska, Anna Charuta, Sebastian Nowaczewski, Ross Cooper
Tytuł: Characteristics of egg parts, chemical composition and nutritive value of Japanese quail eggs - a review
Źródło: Folia Biol.-Kraków. - 2014, vol. 62, no. 4, s. 287-292, bibliogr.
p-ISSN: 0015-5497 e-ISSN: 1734-9168
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: skład chemiczny ; jaja ; przepiórki ; morfologia
Angielskie słowa kluczowe: chemical composition ; eggs ; japanese quails ; morphology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.882
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: S. Nowaczewski, T. Szablewski, M. Rudzińska, G. Leśnierowski, R. Cegielska-Radziejewska
Tytuł: Effect of Japanese quails age on cholesterol and lysozyme content in egg
W: Wrocław Banff Egg Forum : Egg: Bioactive Treausure, Wrocław, 25-27 June 2014 / Ed. by Małgorzata Korzeniowska i Tadeusz Trziszka.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 40
ISBN: 978-83-7714-185-1
Polskie słowa kluczowe: przepiórka japońska ; cholesterol ; lizozym ; jaja
Angielskie słowa kluczowe: japanese quails ; cholesterol ; lysozyme ; eggs
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP