logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: INTERNAL FACTORS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Małgorzata Dolata, Barbara Hadryjańska, Mariusz Malinowski
Tytuł: Kształtowanie konkurencyjności w przedsiębiorstwach branży piekarniczej według kryterium wielkości
Źródło: Zesz. Nauk. Politech. Śl., Organ. Zarz. - 2018, z. 128, s. 77-87, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1641-3466
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 maja 2019].
Polskie słowa kluczowe: przedsiębiorstwa piekarnicze ; konkurencyjność ; czynniki wewnętrzne ; czynniki zewnętrzne
Angielskie słowa kluczowe: baking companies, ; competitiveness ; internal factors ; external factors
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Lidia Jabłońska-Porzuczek, Joanna Smoluk-Sikorska, Sławomir Kalinowski
Tytuł: The conditions of competitiveness in the confectionary and bakery industry
Źródło: Intercathedra. - 2016, no. 32/4, s. 78-85, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1640-3622
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 marca 2017].
Angielskie słowa kluczowe: confectionary and bakery industry ; competitiveness ; external factors ; internal factors
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP