logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: INTERIOR EGG QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: R. Kożuszek, Helena Kontecka, S. Nowaczewski, G. Leśnierowski, J. Kijowski, A. Rosiński
Tytuł: Quality of pheasant (Phasianus colchicus L.) eggs with different shell colour
Źródło: Arch. Geflugelkd. - 2009, t. 73, z. 3, s. 201-207, bibliogr.
p-ISSN: 0003-9098
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 11 czerwca 2014].
Angielskie słowa kluczowe: pheasant ; eggshell quality ; interior egg quality ; lysozyme
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.448
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP