logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: INFORMATION
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/6
Rok: 2018
Autorzy: Marcin Polowczyk, Rafał Baum
Tytuł: Wykorzystanie najnowszych technologii informacyjnych w zarządzaniu procesem dostaw surowca na przykładzie przedsiębiorstwa sektora cukrowniczego
Źródło: Intercathedra. - 2018, no. 2 (35), s. 199-206, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1640-3622 e-ISSN: 2545-2045
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 grudnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: technologie informacyjne ; informacja ; dostawa ; przepływ informacji ; informacja zwrotna
Angielskie słowa kluczowe: information technology ; information ; delivery ; information flow ; feedback
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/6
Rok: 2018
Autorzy: Barbara Kiełbasa, Sławomir Kalinowski
Tytuł: Knowledge and information in the processes of managing the organization case study
W: International Scientific Days 2018. "Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems" : May 16-17, 2018 Nitra, Slovak Republic, Conference Proceedings / Ed. Elena Horská, Zuzana Kapsdorferová, Marcela Hallová.
Adres wydawniczy: Prague : Wolters Kluwer ČR, 2018
Szczegóły: s. 815-828, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-80-7598-180-6 (pdf)
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 22 listopada 2018].
Angielskie słowa kluczowe: knowledge ; information ; management ; processes
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/6
Rok: 2018
Autorzy: Marcin Polowczyk, Rafał Baum
Tytuł: The role of information in optimising logistics processes (based on a sugar enterprise) 
W: Proceedings of the International Conference - Theory and Applications in the Knowledge Economy TAKE 2018 : Poznan, Poland, 11 to 13 July 2018 / Ed. Eduardo Tomé, Gaby Neumann, Justyna Majewska, Szymon Truskolaski.
Adres wydawniczy: Lisbon : [b.w.], 2018
Szczegóły: s. 478-488, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-999-54182-0-6
Liczba znaków: 26068
Liczba arkuszy: 0,65
Angielskie słowa kluczowe: information ; delivery ; information flow ; feedback
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/6
Rok: 2017
Autorzy: Joanna Florek, Dorota Czerwińska-Kayzer
Tytuł: Funkcjonowanie zaopatrzenia i zbytu w obszarze towarowej produkcji roślin strączkowych w gospodarstwach rolnych
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2017, t. 19, z. 6, s. 87-91, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535 e-ISSN: 2450-7296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 lutego 2018].
Polskie słowa kluczowe: organizacja rynku ; informacja ; rośliny strączkowe ; środki produkcji
Angielskie słowa kluczowe: market organization ; information ; legumes ; Means of production
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
5/6
Rok: 2012
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Michał Gazdecki
Tytuł: Źródła informacji o produkcie a strategia komunikacji na rynku środków produkcji
Źródło: Zesz. Nauk. - Uniw. Ekon. Pozn. - 2012, 237, s. 449-459, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1689-7374
Uwagi: Tytuł zeszytu: Nowe trendy w dystrybucji towarów żywnościowych: determinanty i kierunki ewolucji. - ISBN 978-83-7417-732-0.
Polskie słowa kluczowe: strategia komunikowania ; informacja ; rynek ; środki produkcji
Angielskie słowa kluczowe: market ; Means of production ; information ; communication strategy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/6
Rok: 2007
Autorzy: Magdalena Śmiglak, Anna Zielińska
Tytuł: Information as aided factor on price risk management in chosen meat enterprises in the Wielkopolska region
Tytuł równoległy: Informacja jako czynnik wspomagający zarządzanie ryzykiem cenowym w wybranych zakładach mięsnych Wielkopolski
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2007, t. 9, z. 3, s. 210-213, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: informacja ; ryzyko cenowe ; zarządzanie ; zarządzanie ryzykiem cenowym ; instrumenty pochodne ; zakłady mięsne
Angielskie słowa kluczowe: information ; risk ; management ; price risk management ; derivatives ; meat enterprises
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP