logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: IN VIVO
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Barbara Gajda, Marzena Skrzypczak-Zielińska, Barbara Gawrońska, Ryszard Słomski, Zdzisław Smorąg
Tytuł: Successful production of piglets derived from mature oocytes vitrified using OPS method
Źródło: CryoLetters. - 2015, vol. 36, no. 1, s. 8-18, il., bibliogr.
p-ISSN: 0143-2044
Polskie słowa kluczowe: dojrzałe oocyty
Angielskie słowa kluczowe: pig ; oocyte ; OPS vitrification ; serum ; in vivo ; viability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.748
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2015
Autorzy: S. Mikołajczyk, A. Tomkowiak, D. Weigt, Z. Broda, D. Kurasiak-Popowska
Tytuł: The search for the r1-nj maize gene marker enabling the selection of in vivo produced haploid forms
Źródło: Int. J. Agric. Sci. - 2015, vol. 7, iss. 9, s. 698-702, il., bibliogr.
p-ISSN: 0975-3710 e-ISSN: 0975-9107
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 kwietnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: maize ; in vivo ; inductor ; haploid ; RAPD
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2014
Autorzy: Jacek Anioła
Tytuł: Badania nad fizykochemicznymi i biologicznymi właściwościami mikronizowanych preparatów wysokobłonnikowych w aspekcie ich zastosowania w leczeniu oraz profilaktyce chorób dietozależnych
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014. - 120 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
Seria: Rozprawy Naukowe. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISSN 1896-1894, 476
ISBN: 978-83-7160-763-6
Liczba arkuszy: 9,7
Polskie słowa kluczowe: błonnik pokarmowy ; wysokie rozdrobnienie ; skład frakcyjny ; właściwości funkcjonalne ; właściwości biologiczne ; szczury ; in vivo
Angielskie słowa kluczowe: dietary fiber ; fine grinding ; fractional composition ; functional properties ; biological properties ; rats ; in vivo
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP