logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: IMMUNOBLOTTING
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2010
Autorzy: Agnieszka Iwanowska, Ewa Iwańska, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Edward Pospiech, Stanisław Rosochacki, Edyta Juszczuk-Kubiak, Andrzej Łyczyński
Tytuł: Changes in proteins and tenderness of meat from young bulls of four breeds at three ages over 10 days of cold storage
Tytuł równoległy: Zmiany zachodzące w białkach i kruchości młodej wołowiny zależnie od rasy i wieku ubijanych zwierząt
Źródło: Anim. Sci. Pap. Rep. - 2010, vol. 28, no. 1, s. 13-25, il., bibliogr.
p-ISSN: 0860-4037
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: wołowina ; kruchość ; białka miofibrylarne ; proteoliza ; SDS-PAGE ; immunoblotting
Angielskie słowa kluczowe: beef ; tenderness ; myofibrillar proteins ; proteolysis ; SDS-PAGE ; immunoblotting
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.386
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2010
Autorzy: Anna Barańska, Agata Kurzawska, Eleonora Lampart-Szczapa, Dorota Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: Ekstrudowane preparaty łubinowe - wsteona charakterystyka immunochemiczna
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2010, z. 551, s. 33-41, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Tytuł okł. zeszytu: Łubin źródłem białka dla Europy. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 sierpnia 2017].
Polskie słowa kluczowe: alergia na łubin ; immunoblotting ; ekstruzja
Angielskie słowa kluczowe: lupine allergy ; immunoblotting ; extrusion
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Anna Barańska, Agata Kurzawska, Eleonora Lampart-Szczapa, Dorota Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: Fermentowane preparaty łubinowe - wstępna charakterystyka immunochemiczna
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2009, R. 36, nr 2, s. 454-460, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: alergia na łubin ; immunoblotting ; fermentacja mlekowa
Angielskie słowa kluczowe: lupine allergy ; immunoblotting ; lactic acid fermentation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2008
Autorzy: Agnieszka Iwanowska, Ewa Iwańska, Bożena Grześ, Edward Pospiech, Stanisław Rosochacki, Andrzej Łyczyński, Beata Mikołajczak, Grażyna Czyżak-Runowska, Ewa Rzosińska
Tytuł: Protein proteolysis and meat tenderness of young slaughter bulls of different breed and age
Tytuł równoległy: Proteoliza białek a kruchość mięsa młodego bydła rzeźnego zróżnicowanego pod względem rasy i wieku
W: Book of abstracts of the 3rd International Symposium : "Safe food. Plant production, animal production, management", September 18-20, 2008, Bydgoszcz, Poland.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Bydgoszcz University of Technology and Life Sciences Press, 2008
Szczegóły: s. 40
ISBN: 978-83-61314-24-0
Angielskie słowa kluczowe: myofibrillar proteins ; proteolysis ; SDS-PAGE ; immunoblotting ; tenderness
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP