logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HYGIENIC QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2016
Autorzy: Sylwia Bielińska-Nowak, Grażyna Czyżak-Runowska
Tytuł: Jakość higieniczna, wydajność i podstawowy skład mleka owczego w zależności od fazy laktacji
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2016, t. 12, nr 1, s. 9-15, bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 kwietnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: mleko owcze ; faza laktacji ; jakość higieniczna
Angielskie słowa kluczowe: sheep's milk ; lactation stage ; hygienic quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/5
Rok: 2007
Autorzy: Jan Grajewski, Andrzej Potkański, Katarzyna Raczkowska-Werwińska, Magdalena Twarużek, Beata Miklaszewska, Monika Grabowska, Agnieszka Gubała, Marek Selwet
Tytuł: Jakość higieniczna kiszonki z kukurydzy zakiszanej z dodatkiem biologicznym lub chemicznym
Źródło: Med. Weter. - 2007, vol. 63, nr 2, s. 205-208, il., bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Medycyna Weterynaryjna"
Polskie słowa kluczowe: pasze ; kiszonki ; kiszonka z kukurydzy ; jakość higieniczna ; jakość mikrobiologiczna ; stabilność tlenowa ; kiszenie ; dodatki kiszonkarskie ; preparaty chemiczne ; preparaty mikrobiologiczne ; mikotoksyny
Angielskie słowa kluczowe: feeds ; silage ; corn silage ; quality ; hygienic quality ; biological additive ; chemical additives ; mycotoxins
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/5
Rok: 2002
Autorzy: Ryszard Skrzypek, Ilona Szeląg-Gruszka
Tytuł: Hygienic quality of raw milk produced in the public sector
Źródło: Sci. Pap. Agric. Univ. Pozn., Anim. Sci. - 2002, vol. 4, s. 179-187, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-9185
Angielskie słowa kluczowe: public sector ; raw milk ; hygienic quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2001
Autorzy: Jan Pikul, Dorota Cais-Sokolińska, Janusz Kroll, Sylwia Chudy
Tytuł: Występowanie substancji hamujących oraz jakość mikrobiologiczna i cytologiczna mleka surowego
Źródło: Med. Weter. - 2001, vol. 57, nr 11, s. 803-806, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0025-8628
Angielskie słowa kluczowe: raw milk ; inhibitors ; somatic cells ; hygienic quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.239
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2001
Autorzy: Ryszard Skrzypek
Tytuł: Analysis of factors affecting somatic cell count and total microorganisms count in milk produced on individual farms
Tytuł równoległy: Analiza czynników wpływających na liczbę komórek somatycznych i ogólną liczbę drobnoustrojów w mleku produkowanym w gospodarstwach indywidualnych
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 2001, 53 (344), s. 67-78, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 0137-1770
Angielskie słowa kluczowe: individual farms ; raw milk ; hygienic quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP