logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HYDROLYTIC ACTIVITY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: Artur Szwengiel, Kamila Goderska, Małgorzata Gumienna
Tytuł: Synthesis of β-(2-6)-linked fructan with a partially purified levansucrase from Bacillus subtilis
Źródło: J. Mol. Catal. B-Enzym. - 2016, vol. 131, s. 1-9, il., bibliogr.
p-ISSN: 1381-1177
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 czerwca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: hydrolytic activity ; transferase activity ; levan ; manganese ions ; EC 2.4.1.10
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.269
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Grzegorz Leśnierowski, Robert Borowiak, Renata Cegielska-Radziejewska, Jerzy Stangierski
Tytuł: Resorcinol as protective agent in thermochemical modification of lysozyme
Źródło: Food Technol. Biotechnol. - 2013, vol. 51, no. 3, s. 410-413, il., bibliogr.
p-ISSN: 1330-9862
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 listopada 2013].
Angielskie słowa kluczowe: lysozyme ; resorcinol ; modification ; oligomers ; hydrolytic activity
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.977
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2003
Autorzy: Grzegorz Lesnierowski, Jacek Kijowski, Jerzy Stangierski
Tytuł: DSC, SDS-PAGE and spectrophotometry for characterization of modified lysozyme
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2003, vol. 6, iss. 1, art. 11, il., bibliogr., abstr.
http://www.ejpau.media.pl/volume6/issue1/food/art-11.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Angielskie słowa kluczowe: differential scanning calorimetry (DSC) ; spectrophotometry ; electrophoresis ; lysozyme modification ; lysozyme dimer ; hydrolytic activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP