logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HIGH ULTIMATE PH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Marek Stanisz, Agnieszka Ludwiczak, Joanna Składanowska-Baryza, Marta Bykowska-Maciejewska
Tytuł: The effect of age and ultimate pH value on selected quality traits of meat from wild boar
Źródło: Can. J. Anim. Sci. - 2019, vol. 99, 2, s. 336-342, bibliogr., abstr., rés.
p-ISSN: 0008-3984 e-ISSN: 1918-1825
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 maja 2019].
Angielskie słowa kluczowe: age ; high ultimate pH ; meat quality ; wild boar
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.850
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP