logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HIGH HYDROSTATIC PRESSURE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Artur Szwengiel, Grażyna Lewandowicz, Adrian R. Górecki, Wioletta Błaszczak
Tytuł: The effect of high hydrostatic pressure treatment on the molecular structure of starches with different amylose content
Źródło: Food Chem. - 2018, vol. 240, 1 February, s. 51-58, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 lipca 2017].
Polskie słowa kluczowe: skrobia ; amylopektyna ; wysokie ciśnienie hydrostatyczne ; struktura molekularna
Angielskie słowa kluczowe: starch ; amylopectin ; high hydrostatic pressure ; molecular structure
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 5.399
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP