logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HEIGHT OF CUTTING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Ireneusz Kowalik, Helena Kruczyńska, Tadeusz Michalski
Tytuł: Chemical composition and nutritive value of maize stems depending on the cutting height of plants at harvest
Tytuł równoległy: Skład chemiczny i wartość pokarmowa łodyg kukurydzy w zależności od wysokości ścinania roślin przy zbiorze
Źródło: J. Cent. Eur. Agric. [Dokument elektroniczny]. - 2013, vol. 14, no. 4, s. 1261-1270, il., bibliogr.
https://jcea.agr.hr/articles/774470_Sk_ad_chemiczny_i_warto_pokarmowa_odyg_kukurydzy_w_zale_no_ci_od_wysoko_ci_cinania_ro_lin_przy_zbiorze_pl.pdf
p-ISSN: 1332-9049
Polskie słowa kluczowe: kukurydza ; wysokość ścinania ; odmiany roślin ; skład chemiczny ; koncentracja energii
Angielskie słowa kluczowe: maize ; height of cutting ; varieties ; chemical composition ; concentration of energy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP